*

kuvainraastaja Ihanan tympeitä näkökulmia.

Kaikki blogit puheenaiheesta Isänmaanpetturuus

Takkuinen Suomi100 nuotio

Natsien ja isänmaallisuuden väliin ei mahdu edes Kärkkäisen mainoslehteä tai Antifan isänmaallista julistusta, mutta liekit syö kaiken mikä niille annetaan.

 

Takkuinen nuotio Suomen lippuja ja Suomi100 lakanoita nuotiossa on hieno tapa juhlia isäoletetunmaata ja isäoletetunmaata puolustaneita sankareita..........

 

Voi vadelma, että tekisi mieli sanoa, että voihan vadelma!

 

Pitäkää paskanne.

 

Isänmaallisuutta etsimässä

 

Sanana isänmaa tarkoittaa kotimaata tai omaa maata. Pääasiallisesti se tarkoittaa maata tai valtiota johon ihminen tuntee kuuluvansa. 

Isänmaallisuus eli patriotismi määritellään uskollisuudeksi isänmaalle ja omalle elämän tavalle, jota ei kuitenkaan aiota pakottaa muille. 

Suomalainen taas on yleensä äidinkielenään suomea puhuva henkilö, mutta myös muun kielinen kansalainen luokitellaan suomalaiseksi.

Perussuomalaisten maahanmuuttopetturuuden alku

On selvää, että perussuomalaiset ovat pettäneet lähes kaikki vaalilupauksensa, mutta tarkastelen vielä puolueen pahinta petturuutta ja sen alkuajankohtaa: turvapaikanhakijoiden kansainvaelluksen päästämistä rajattomasti Suomeen. Jotkut perussuomalaiset ovat koittaneet selittää, että “ei kukaan voinut aavistaa, että Suomeen olisi alkanut tullut näin paljoa turvapaikanhakijoita tänä vuonna”, ja että tämän takia “hallitusneuvotteluissa ei osattu varautua tämmöiseen”. Väitän, että näin ei ole näreet.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä