*

kuvainraastaja Ihanan tympeitä näkökulmia.

Kaikki blogit puheenaiheesta Maastrichtin sopimus

Vapaa liikkuvuus on syypää kaikkiin ongelmiin.

Rajat on auki. Ne ovat auki ihmisille jolloin kuka tahansa voi marssia Suomeen ja vaatia elätystä. Ne ovat auki palveluille, jolloin halpatyövoima valtaa markkinoitamme paikallisten toimijoiden kärsiessä. Rajat ovat auki myös pääomille, jolloin näitä halpatyöläisiä käyttävät suuryritykset voivat siirtää voittonsa kätevällä kirjanpidolla veroparatiiseihin. Rajojen pitäisi olla auki myös tavaroille mutta sentään siinä asiassa asia on toisin kuin pitäisi.

Emme tienneet, kun liityimme silloin......

että Euro heikoilla on! Tämä wanhan laulun väännös sopii kuvaamaan tämän hetkistä keskustelua „Euro-krapulassa“ toisiaan syyttävien „punasilmäisten“ EUforikoiden hiipuvalla nuotiopiirillä.

 

Mutta muistaako kukaa, tai kenties pitäisi kysyä „haluaako kukaan muistaa“, mitä tapahtui, sovittiin ja kuka huijasi ketä ?

 

"Krimin toinen sota" ja Suomi

Suomen yhteiskunnallisen rakenteen - sisä- ja ulkopoliittisen orientoitumisen murros sijoittuu 1980- ja 1990-luvun taitteeseen. Muutosprosessi käynnistyi viimeistään silloin, kun itäsaksalaiset Trabantit panssareiden sijaan käynnistivät vuoden 1989 marraskuun 9. päivänä joukkoinvaasion Länsi-Berliiniin ja muualle Länsi-Saksaan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä