*

vistbacka jotta kuulisin sinut paremmin

Natsismi

Kansallismieliset eivät voita mitään natsismilla

Kaikille niille kansallismielisille muistutukseksi, jotka enemmän tai vähemmän flirttailevat natsismin kanssa: Hitlerin ja natsien tavoite oli tehdä Euroopasta yksi kansallissosialistinen manner, ja tuhota kansalliset hallinnot ja kansalliset erityispiirteet. Muun muassa eri Euroopan maiden kuninkaita pakotettiin tai ajettiin maanpakoon.

Ihmisoikeuksien vastustajat eivät ansaitse sananvapautta

Oikeus lakkautti natsijärjestö vastarintaliikkeen. Meidän on piirrettävä selkeät rajat sille, mikä on yhteiskunnassa sallittua ja mikä ei. Sananvapautta on aina puolustettava. Ilman ihmisoikeuksien kunnioittamista ja noudattamista ei pitäisi olla asiaa sananvapauden hedelmiin. Yhteiskuntaa pitää rakentaa siten, että ihminen voisi aina sanoa mielipiteensä lain puitteissa. Tämä lain puitteissa-asia on monille jäänyt hämärän varjoon. On pyrittävä selkeyttämään lain rajoja ja sen jälkeen sivistämään ihmisiä jokaisella elämän sektoreilla.

Musta kirja

Kirjahyllyni ylänurkasta löytyy paksu kirja, joka kuuluu työurani aikana tehtyjen hankintojen helmiin. Kyseessä on ”Kommunismin musta kirja”, joka on ranskalaisten älykköjen laatima yhteenveto kommunismin todellisesta roolista ihmiskunnan historiassa.

 

Onneksi natsit nousivat valtaan jo 1930 -luvulla, eivätkä vasta 2010 -luvulla.

Natsien nouseminen valtaan aiheutti aikoinaan vastareaktion ja natseja vastaan sodittiin kunnes heidät kukistettiin. Entisajan päättäjät olivat sillä tavalla vähän eri maata, kuin nämä meidän nykyiset vässykät.

 

Ääriliikkeillä pelottelijat tekevät näennäistutkimusta

Helsingin yliopiston internetsivut kertoivat tänään Eurooppa-tutkimuksen verkostossa työskentelevän Kaius Tuorin vetämästä tutkimuksesta, jossa ”kartoitetaan oikeudellista perinnettä ja aatehistoriaa Euroopassa”. Pasi Komulaisen kirjoittama juttu antaa selvän näytön siitä, miten yliopiston tutkimus- ja tiedotustoiminta edustaa puolueellista ja vasemmistolaiseen yhteiskuntanäkemykseen kallellaan olevaa politikointia.

Miksi Suomen kansalainen joutuu poliittisen väkivallan uhriksi?

Tänään julkisuuteen tuli tietoon, että syyttäjä vaatii 26-vuotiaalle Jesse Eppu Oskari Torniaiselle 5,5-6 vuoden vankeusrangaistusta törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä kuolemantuottamuksesta.

Natsien valtaannousun mahdottomuus Suomessa

Aivan jok'ikistä kansalaista ei ole valitettavasti siunattu suhteellisuudentajulla edes kotivaroiksi, sillä jokusen kymmenen uusnatsin katumarssin – joka saavutti lähinnä paheksuntaa kaikilla sektoreilla –, suunpieksännän internetissä, tarrojen liimailun lyhtypylväisiin sun muun piipertämisen nähdään kaikkein vainoharhaisimmissa mielissä edustavan 1:1-suhteessa samaa kehitystä, joka johti NSDAP:n valtaannousuun Natsi-Saksassa.

Tosiasiassa maassa, jossa ...

Suomen Vastarintaliike -> Pohjoismainen Vastarintaliike

SVL eli Suomen Vastarintaliike on nykyään osa PVL-järjestöä, eli Pohjoismaista Vastarintaliikettä. Järjestön tarkoitus on luoda yhteispohjoismainen kansallissosialistinen valtio.

En ole tutustunut asiaan vielä kovin tarkasti, mutta tässä vaiheessa tuli kyllä mieleeni, ovatko suomalaiset kannattajat tulleet ajatelleeksi, mihin asemaan suomalaiset kansallissosialistit asettuisivat tulevassa valtiossa.

Onko mikään rikoslainsäädännössämme esteenä SVL-järjestön aisoihinpanolle?

Miksi kansalaisille ei kerrota, mitä hyötyä hallituksen lupaamilla lain tiukennuksilla on SVL-järjestön tapauksessa? Ovatko ne tämän järjestön tavoitteita tukevia (vaikkakin toisin annetaan ymmärtää) tai miksi jätetään kertomatta rasismi-lakien tiukennuksen tosiasiassa tarkoittavat?  Kun tavoitteeksi asetetaan järjestyneen rasismin kielto, selkokielisesti puhuttaessa viitataan tavoitteeseen kieltää rasistiset järjestöt, mikä on eri asia kuin rasismin eli määrätyn ideologian kieltäminen. Tämä ei toteudu lainsäädännöllä, vaikka kuinka tätä toivotaan.

SVL on pysäytettävä, mutta sitä ei tarvitse kieltää

Hallituksemme on tänään esittämässä uusia linjauksia ääriliikehdinnän kitkemiseksi. On sanomattakin selvää, että maamme natsiongelma pitää hoitaa. Helsingin traagiset tapahtumat eivät yllätä, sillä väkivaltaa on harjoitettu jo vuosia. SVL:n kaltaisille rikollisryhmittymille on kerta kaikkiaan laitettava stoppi.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä