*

kuvainraastaja Ihanan tympeitä näkökulmia.

Kaikki blogit puheenaiheesta Takku

Takkuinen Suomi100 nuotio

Natsien ja isänmaallisuuden väliin ei mahdu edes Kärkkäisen mainoslehteä tai Antifan isänmaallista julistusta, mutta liekit syö kaiken mikä niille annetaan.

 

Takkuinen nuotio Suomen lippuja ja Suomi100 lakanoita nuotiossa on hieno tapa juhlia isäoletetunmaata ja isäoletetunmaata puolustaneita sankareita..........

 

Voi vadelma, että tekisi mieli sanoa, että voihan vadelma!

 

Pitäkää paskanne.

 

Suomalainen anarkismi vaikuttaa lähinnä mielisairaudelta

Harvoin sitä tuntee itseänsä yhtä hölmistyneeksi, kuin pohdiskellessaan suomalaisen anarkismin syitä ja seuraamuksia. Ottakaamme tarkastelun alle vaikkapa kaksi viimeisintä julkisuutta saanutta kotoperäisten anarkistiemme saavutusta; Hanhikivenniemen ydinvoimalatyömaalla harjoitetut tuhotyöt ja väkivalta, sekä Pohjolan Matkan varikolle tehty tuhopolttoisku. Ydinvoimalatyömaalla harjoitettua toimintaa aktivistit ovat perustelleet ydinvoiman luontoa tuhoavilla vaikutuksilla, linja-autovarikolle tehtyä tuhopolttoiskua taas eläinten oikeuksien puolustamisella.

Halveksittava isku demokratiaa vastaan

Ei liene otsikon perusteella vaikea arvata, mitä asiani koskee. Tapansa mukaan nimettömänä ja kasvottomana pysyttelevä anarkistiryhmä suoritti torstaiaamuna köyhän miehen Kristallnachtin piiritoimistomme vuokraamaan tilaan Helsingin Hämeenkadulla. Se, mitä eilis- ja tänä päivänä on tapahtunut – (mediahuomio ja lukuisat yksityishenkilöiden (kuten minun) kannanotot tapahtumiin – lienevät kuin musiikkia anarkistien korville.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä